PM – Information – Lindholmenstafetten 7 september 2016

PM –  Lindholmenstafetten den 7 SEPTEMBER 2016

Uppvärmning och start: Start, mål och växling sker på Lindholmen Science Park vid kuggen. Friskis och Svettis håller i uppvärmningen. Uppvärmningen är precis innan start vid kl.17.45. Starten går kl.18.00. Nummerlapp ska bäras för att få en tid.

Ombyte/Dusch: NordicWellness har två anläggningar på Lindholmen och alla som springer Lindholmenstafetten kan nyttja deras omklädningsrum på tävlingsdagen. Den större anläggningen ligger på Lindholmsallén 20, 417 55, Göteborg.

Efter loppet: När sista löpare kommit i mål förflyttar vi oss in till L’s Kitchen där mat, dryck och prisutdelning väntar. Efteråt håller Radisson Blu Riverside Hotel After Run med härlig musik och bra priser i baren.

Nummerlappsutdelning: Den 7/9 kl.09.30-17.00 på Lindholmen Science Park i korridoren precis vid receptionen.

Viktig information om nummerlapparna: Det är viktigt att ni har rätt nummerlapp för den sträcka ni ska springa. Om ni endast är 3st i laget är det viktigt att den som springer två sträckor byter till rätt nummerlapp. Exempelvis om personen som springer sträcka 1 även ska springa sträcka 3 måste man byta till nummerlapp 3.

Mat och dryck: Serveras efter målgång inne på L´s kitchen.

Prisutdelning: kl.19.00 inne på L´s Kitchen (priser till samtliga vinnare).  Fina utlottningspriser slumpas ut.

 After-run/After-work: Ta en kall eller varm dryck inne på Radisson Blu Riverside Hotel

 

Kontakt: Karin Runnerström – arrangemang@ifkville.se – 0738337979

VARMT VÄLKOMNA!

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE – LINDHOLMENSTAFETTEN 7 SEPTEMBER 2016