Om stafetten

Lindholmenstafetten är en lagtävling som vänder sig till företag, familjer och kompisgäng. Stafetten består av fyra sträckor, där varje lagmedlem springer 2,5 km. Ni kan vara två, tre eller fyra i ett lag och deltar i klasserna herr, dam eller mix.

Starten
Torsdag 17 september 2020 kl 18:00. Gemensam uppvärmning och pepp innan start!

Anmälan
Anmäl ditt lag >
Anmälningsavgift: 1195 kr per lag. Efter 1 september 2020 är anmälningsavgiften 1395 kr per lag.

Startbevis med startnummer
Skickas ut på mail till lagledaren.

Nummerlappar och stafettpinne
Delas ut på Lindholmen Open Day på Lindholmen Science Park från kl 09.00 den 17/9 till loppets start. Vi rekommenderar att lagets startkit hämtas ut i god tid innan start.

Efteranmälan
Går att göras på plats i vår monter på Lindholmen Open Day den 17/9. (1395 kr och betalning via swish). Anmälan online är öppen till 30 minuter innan start.

After Run
Efter loppet blir det After Run – skönt häng med mingel, prisutdelningar och tilltugg. En wrap med dryck till alla löpare ingår i anmälningsavgiften.

Bana
Banan är 4×2,5km och går runt Lindholmen, delar av den längs Göteborgsvarvets blå linje. Start, mål och växling sker på Lindholmen Science Park vid ”Kuggen”. Obs! Banan nedan är preliminär och kan ändras något.

Kontakt
För senaste nytt eller frågor, besök https://www.facebook.com/lindholmenstafetten/, eller kontakta oss på info@goteborgsvarvet.se

Arrangör
Lindholmenstafetten arrangeras av Göteborgsvarvet / Göteborgs Friidrottsförbund.

Välkommen till en aktiv och rolig kväll på Lindholmen!