En rolig och annorlunda nätverksträff..

Företag, organisationer, föreningar, arbetssökande, studenter och alla andra, missa inte att anmäla er till årets kanske häftigaste nätverksträff den 7 september 2016.

En vanlig arbetsdag avslutas på ett lite ovanligt sätt. Avsluta denna onsdag den 7 september med en stafett tillsammans med kollegorna, vännerna och eller kanske gymkamraterna. Lindholmenstafetten är en årlig nätverksstafett där ni i laget tillsammans delar på en mil. Efter ni avverkat era 2,5km vardera serveras det mat (ingår i priset) inne på L´s kitchen intill starten/växlingen/målet. Anmälningsavgiften per lag är 1000kr och 100kr av avgiften går till hjärnforskningen via Brain Athletic. Starten för Lindholmenstafetten går kl.18.00 den 7/9.

Vår tävlingspartner, Nordic Wellness, erbjuder möjlighet för alla tävlande att nyttja deras omklädningsrum för att byta om, låsa in saker och duscha. Friskis&Svettis håller i en gemensam uppvärmning och Radisson Blu Riverside Hotel delar ut fina priser till vinnarna i vardera klass. Efter mat, dryck och mingel inne på L´s Kitchen så bjuder Radisson Blu Riverside Hotel in till vidare After Run med bra priser i baren.

Missa inte årets upplaga av Lindholmenstafetten 2016-09-07!

Varmt välkomna med er anmälan!

Arrangör: IF KVILLE

Huvudpartner: Lindholmen Science Park

Glöm inte gilla Lindholmenstafetten på Facebook!

dcee0c77-24d5-4cca-b2c3-bf556409cc14